Читайте нас в соціальних мережах

На біатлонній базі у Підгородньому з ініціативи сім’ї Починків відбулась Різдвяна гонка (фото)

Вівторок, 11 січня 2022 11:45
Юні біатлоністи Тернопільщини змагалися за першість у Різдвяній гонці, яку 5 січня провели на біатлонній базі у Підгородньому.

Участь у змаганнях взяли кілька десятків спортсменів у трьох вікових категоріях.

Таку гонку вже традиційно проводять з ініціативи сім’ї відомих біатлоністів Починків.

Попри те, що снігу не було, змагання провели на лижоролерах, каже заслужений тренер України, майстер спорту з лижних гонок і біатлону Ігор Починок.

– Після Новорічної гонки вихованці часто запитували нас, чи буде цьогоріч Різдвяна гонка. Для дітей ці змагання – великий стимул, адже вони не тільки можуть позмагатися за перемогу, а й цікаво провести час та отримати подарунки. Ми вирішили не зраджувати традиціям і провести передсвяткові змагання. Старші – на лижоролерах, найменші – на роликових ковзанах. Звісно, гонка була не надто масштабною, але ми зберегли традицію. Надалі продовжуватимемо виховувати чемпіонів у Підгородньому, адже візитною карточкою спортивної Тернопільщини є саме біатлон, – зазначив Ігор Починок.

Переможцем змагань серед юнаків старшої вікової групи став Костянтин Марценюк. З юнаків середньої вікової групи перемогу здобув Андрій Сидяга. Щодо найменших учасників змагань, то найкраще виступили Максим Змарко та Денис Змарко.

Серед дівчат старшої вікової групи найкращими стали Ольга Процик, Ірина Гуцуляк та Діана Гураль. Дівчата молодшої вікової групи – Анастасія Змарко, а серед найменших дівчат перемогу отримала Катерина Маценко.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ