Читайте нас в соціальних мережах

Феєричне шоу: на стадіоні Романа Шухевича у Тернополі "динамівці" виграли Кубок України (фоторепортаж)

П'ятниця, 14 травня 2021 13:54
Київське "Динамо" обіграло луганську "Зорю" на стадіоні Романа Шухевича у Тернополі з рахунком 1:0 і виграло 13-ий Кубок України з футболу.

Вчора, 13 травня, київське "Динамо", обігравши у додатковий час луганську «Зорю» (1:0), здобуло 13-й в історії Кубок України.

Хавбек «Динамо» Віктор Циганков на старті додаткового часу фіналу Кубка України зробив рахунок 1:0, забивши у ворота «Зорі».

На полі стадіону імені Романа Шухевича в Тернополі динамівці отримали з рук представників УАФ почесний трофей, погойдали на руках наставника Мірчу Луческу, після чого продовжили святкування в роздягальні.

Привітати переможців вийшов і колишній легендарний футболіст "Динамо", а сьогодні тренер - Андрій Шевченко. 

Вручали кубок також голова Тернопільської міської райди Сергій Надал, голова ТОДА Володимир Труш, представник федерації та легенда футболу Тернопільщини Ігор Яворський. 

Додамо, вчора "Тернополяни" писали, про сутички з поліцією, перекриття дороги та видворення фанатів: у Тернополі проходить кубок України з футболу (відео)

Також йшлося про димові шашки та феєрверки: у Тернополі фанати "Динамо" перекрили дорогу (відео).

Крім того, під час вчорашнього матчу видворили трьох вболівальників: через порушення дисципліни у Тернополі зі стадіону вивели фанатів (фото, відео).

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ