Читайте нас в соціальних мережах

13-річний спортсмен з Тернополя став чемпіоном України з кікбоксингу (фото)

Понеділок, 26 квітня 2021 18:00
З 22 по 25 квітня у місті Бровари, Київської області відбувся чемпіонат України з кікбоксингу "Wako".

У чемпіонаті брали участь учасники, віком від 7 до 18 років - діти 7-10 років,11-16 років - юнаки та 16-18 років - юніори. 

З Тернопільської області участь у змаганнях взяли шестеро спортсменів. 

"Загалом участь у чемпіонаті взяли близько 1300 дітей віком від 7 до 18 років з різних куточків України, - розповів тренер з Тернополя Віталій Огірок. - Спортсмени змагались за звання чемпіона України з кікбоксингу ВАКО серед дітей,юнаків та юніорів".

Відтак, 13-річний вихованець спортивного клубу "Поєдинок" ,що в палаці спорту у Тернополі Станіслав Ваховський, учень 8 класу 25 школи став чемпіоном України з кікбоксингу.

"Станіслав провів 2 поєдинки - у першому здолав представника з Кривого Рогу, достроково у 2 раунді, а у фіналі одноголосним рішенням суддів переміг бійця з Херсону ставши чемпіоном України серед старших юнаків, - відзначив Віталій Огірок. - Станіслав підтвердив свій статус чемпіона, адже у 2020 році йому вже підкорилася ця вершина, серед молодших юнаків. Завдяки перемозі, він стає першим номером збірної України з кікбоксингу серед юнаків. До речі, Віталій тренується у мене з семи років".

Уже за місяць, у столиці відбудеться всеукраїнський турнір "Wizard open" ,а уже у серпні Туреччина прийматиме чемпіонат європи з кікбоксингу ВАКО,якому передуватимуть збори молодіжної збірної у Болгарії.

Тернопільські спорсмени мають бажання та змогу взяти участь і у вищезазначених міжнародних змаганнях.

До слова ,кікбоксинг "WAKO"(всесвітня асоціація кікбоксерських організацій) вид спорту ,єдиний з версій кікбоксингу в Україні, визнаний міжнародним олімпійським комітетом,включений в програму Всесвітніх ігор та впевнено рухається до включенням його в Олімпійську сім'ю.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ