Читайте нас в соціальних мережах

Відомі тернопільські біатлоністи виступлять сьогодні на Чемпіонаті світу

Середа, 10 лютого 2021 12:50
Довгоочікуваний чемпіонат світу з біатлону стартує сьогодні у словенській Поклюці. Це найголовніші змагання нового сезону для спортсменів.

У перший день змагань одразу двоє представників Тернопільщини вийдуть на старт змішаної естафети – капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний та капітан жіночої збірної з біатлону Олена Підгрушна.

Стартуватиме команда під 10-тим номером о 16:00 годині. Перший етап проведе Артем Прима, 2 – Дмитро Підручний, 3 – Юлія Джима. Фінішну пряму перетинатиме Олена Підгрушна.

Нагадаємо, що напередодні виступ Дмитра Підручного залишався під питанням через погане самопочуття спортсмена. Проте, за словами тренерів, стан Дмитра покращився і він готовий сьогодні вийти на старт змішаної естафети.

«Тернополянам» вдалось поспілкувались з тренером Олени Підгрушної Олегом Бунтом. За його словами, кожен етап естафети особливий по-своєму, тому тренери стараються обирати на них «свого» спортсмена: спритнішого, витривалішого, влучнішого, досвідченішого, тощо.  

«Не хочеться заздалегідь давати оцінку спортсменам. Проте, сьогодні у нас є надія на призові місця за умови повної готовності усіх чотирьох біатлоністів. Багато залежить від їхнього стану, підготовки, тренувального процесу. На мою думку, Олена Підгрушна зараз перебуває у хорошому стані, тому бажаю успіху їй та іншим біатлоністам!», - поділився «Тернополянам» Олег Бунт.

Він підкреслив, що Олена Підгрушна та Дмитро Підручний – досвідчені спортсмени, які здатні демонструвати високі результати, а також чудово працюють у ролі «фінішерів».

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ