Читайте нас в соціальних мережах

Трьох кращих тернопільських картингістів нагородили на підсумках року у столиці України (фото)

Понеділок, 23 грудня 2019 22:45
На церемонії нагородження переможців та призерів чемпіонатів та Кубків України з автомобільного спорту відзнаки отримали і троє успішних картингістів Тернопільщини.

У Колонній залі Київської міської державної адміністрації було нагороджено понад 300 переможців з усієї України у різних дисциплінах та номінаціях за підсумками 2019 року. Нагороджували переможців 14 чемпіонатів та Кубків України з гірських гонок, дрег-рейсингу, дріфтингу, картингу, кільцевих гонок, кросу, міні-ралі, ралі, слалому, тайм-аттак, трекових гонок та трофі-рейдів.

Як розповів президент ГО «Федерація картингу Тернопільщини» Микола Чорний, від області на урочистість приїхало троє спортсменів команди « ФКТО  Тернопіль».

—  На церемонії був присутній Олександр Комендат, Олександ Бліхар та Люшняк Тадей. Ці спортсмени мали успіх у Чемпіонаті Кубка України з картингу 2019 року. На цих змаганнях серед десятка кращих картингістів із різних областей держави у класі «Національний» Олександр Бліхар здобув золото. У класі «Національний-юніор» від Федерації картингу Тернопільщини Олександр Комендат здобув друге місце, а третє – Тадей Люшняк. Саме для Олександра Бліхара цьогорічні змагання були дебютними у новій вже старшій категорії. Хлопцю випало змагатися у дуже важких перегонах  з дорослими та досвідченими спортсменами. Отож троє наших успішних гонщиків у столиці України отримали кубки та іменні таблиці. Додам, що у загальнокомандному заліку команда Федерація картингу Тернопільської області посіла друге місце в Кубку України з картингу «Національні класи». Відповідно, нашій області дістався срібний кубок, — зазначив Микола Чорний.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ