Читайте нас в соціальних мережах

БК “Тернопіль” розпочав новий сезон із двох впевнених перемог (фоторепортаж)

Понеділок, 14 жовтня 2019 10:29
Баскетбольний клуб “Тернопіль-ТНЕУ” у першому турі чемпіонату України серед команд першої ліги здобув дві впевнені домашні перемоги на “ДіДіБао” з Кам’янця-Подільського.

12 жовтня стартував новий баскетбольний сезон серед команд вищої ліги. В першому турі суперником нашої команди став дебютант ліги – Кам’янець-Подільський БК «ДіДіБао».

Вже рік, як великий баскетбол повернувся в Тернопіль, - сказав під час відкриття керівник генерального спонсора нашого клубу компанії “Агропродсервіс”, народний депутат України Іван Чайківський. - Настав час великих перемог. Бронзові медалі минулогрічного чемпіонату висять на стінах у хлопців, як нагадування, що треба брати нові вершини. Сьогодні перший мачт першого кола чемпіонату України у вищій лізі почали з перемоги. Так тримати! БК “Тернопіль, памятайте, немає слабких суперників. Є наполеглива праця та фарт. Цього вам у сезоні і бажаю!”

Вже у першій грі наші баскетболісти перемогли з перевагою майже у чотири десятки очок – 106:68.

Як відзначилти на офційнйій сторнці БК “Тернопіль”, основними факторами перемоги стала впевнена гра новачка команди Назарія Кісільчука, який став лідером за кількістю набраних очок; перший дабл-дабл сезону Микити Найка (14 очок = 10 підбирань), а також влучність Олег Рудакова (2 з 2 двочокових, триочкових і штрафних).

На жаль у другій грі форвард БК “Тернопіль” Олег Рудаков під час однієї з атак зазнав серйозної травми коліна. Матч зупинили на хвилин десять. Нашого баскетболіста довелося госпіталізувати. Головний тренер “Тернополя” Дмитро Забірченко по закінченні зустрічі написав з цього приводу у своєму Інстаграмі: “Олеже, я знаю ти сильний, все буде гуд!”.

У подальшому БК “Тернопіль” знову здобув перемогу - 85:46

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ