Читайте нас в соціальних мережах

Ефектні відео та фото феєричного нокауту у виконанні тернопільського чемпіона Миколи Гринчука у Кракові!

Неділя, 24 вересня 2017 18:16
Тернопільський фрі-файтист Микола Гринчук здобув титул чемпіона польської організації «Спартан файт» у ваговій категорії до 77 кілограмів.

У Кракові він послав у глибокий нокаут тамтешнього бійця Томаша Вітоша.

Як ми вже повідомляли, у Польщі, вихованець тернопільського бійцівського клубу «Характерник» Микола Гринчук здобув чемпіонський пояс «Спартан файт» у категорії до 77 кілограмів. Наш спортсмен за п’ять секунд до закінчення першого раунду жорстоко нокаутував свого суперника – поляка Томаша Вітоша.

Ще на передматчевому зважуванні Томаш вів себе нахабно, ба навіть, зневажливо до нашого земляка. Микола витримав паузу і довів свої сили вже в октагоні. «Рівень титульного бою не може бути низьким, тому і рівень суперника є відповідним, - розповів пан Гринчук. - На битві поглядів поляк поводив себе занадто самовпевнено, за що, красень, і поплатився.»

Під час бою за Томаша Вітоша вболівав майже весь зал. «Польща покладала на нього великі надії, тим паче, розігрувався перший пояс в організації, - додав Микола Гринчук. - Цілий зал підтримував його…, до перших влучних мною попадань. Після чого в залі наступила тиша, окрім близьких мені людей, що підтримували мене.»

П’ятихвилинний раунд тривав під акомпанемент тернополянин. Микола одразу розпочав бій з серії ударів. У голову поляка потрапляло щоразу більше і більше кулаків Гринчука. Вітош намагався контратакувати, проходячи нашому бійцеві у ноги. Та такі дії противника не проносили успіху. Правда у середині раунду у Миколи Гринчука з’явилось розсічення брови. Як розповів тернополянин, він і сам не зрозумів у який момент зіткнення виявилося це пошкодження. Та така травма не завадила продовжувати бій.

Вже в останні миті першого раунді поляк ще раз спробував перевести українця у партер. Це йому майже вдалося і він почав робити больовий залом на Ахіллесове сухожилля. Та Микола Гринчук піднявся і одразу завдав кілька прямих ударів опоненту у голову. Той не зміг піднятися з підлоги і намагався відбитися ногами. Та після того вже зі стійки Гринчук провів чотири-п’ять ударів так-званим «молотком» по лежачому Вітошу. Останній з них вже пройшов майже по нерухомому супернику. Суддя зупинив побиття, а лікарі «відкачували» поляка кілька хвилин.

«Я радий перемогою і підтримкою близьких мені людей. Чекав цього дня і все мною задумане втілилося в реальність. А зараз море ендорфінів, відновлення та нові  звершення,» - поділився враженнями Микола Гринчук.

Швидше за все, на тернополянина очікує захист титулу, до чого він готовий. «Я завжди цікавий для поляків, мої поєдинки завжди безкомпромісні. З цікавими завершення, але не для польської публіки. Готовий на будь-які пропозиції зі сторони представників «Спартан файт,» - додав Микола Гринчук.

Фото та відео з особистого архіву Миколи Гринчука та взяті з ресурсу http://www.mmanews.pl

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ