Читайте нас в соціальних мережах

ФК «Тернопіль» без «тренера-сепаратиста» здобув першу перемогу в 11 матчах чемпіонату (фоторепортаж)

Понеділок, 26 вересня 2016 00:03
ФК «Тернопіль» в 11-му чемпіонату першої ліги святкував свою першу перемогу.

Програючи по ходу матчу київському «Арсеналу» муніципали знайшли в собі сили не лише зрівняти рахунок, а й вирвати перемогу – 2:1. Героєм зустрічі став молодий нападник тернополян Артур Дорі, котрий записав на свій рахунок дубль, повідомляє .

Про кадрові проблеми ФК «Тернопіль» вже сказано і написано багато, але перед звітним матчем вони й справді були серйозними. Після того, як з попереднім головним тренером муніципалів пішло п’ятеро гравців (Шевчук, Наконечний, Гевлич, Шейко, Черномаз), на тернопільську команду насипалася епідемія травм. У клубному лазареті до Андрія Різника додалися Валерій Скидан та Тарас Кривий. Дорогою з Маріуполя затемпературили Ігор Курило та Тарас Червонецький, а на додачу на передматчевому тренуванні пошкодив ногу лівий оборонець Андріан Бабич. На щастя, кількох гравців лікарям вдалося поставили на ноги, інші грали на уколах, а Ярослав Солонинко повернувся в розташування команди. Таким чином у ФК «Тернопіль» назбиралося достатня кількість футболістів, які зі всіх сил намагалися бути однією командою та показати, що вони гідні грати та перемагати у першій лізі.   

«Арсенал» відкрив рахунок у матчі на 35-ій хвилині. Із зони лівого тернопільського оборонця Андріана Бабича пішла прострільна передача, яку, випередивши тернопільських оборонців, замкнув Сергій Семенюк – 0:1.

На 75-й хвилині гравець ФК «Тернопіль» Сергій Полянчук поборовся з захисниками гостей, перехопив м’яча та відпасував на Дорі. Нападник господарів в один дотик завдав точного удару в нижній кут воріт – 1:1. Цей гол окрилив тернополян і ті, надійно граючи в обороні, раз по раз створювали небезпечні моменти. І якщо Ігор Вонс зі штрафного пробив вище воріт, Дорі не реалізував передачу Червонецького, а сам Червонецький пробив по центру прямо руки воротарю «Арсеналу», то на 86-й хвилині тернополяни таки досягли свого. Після передачі Тараса Червонецького Дорі не роздумуючи точно пробив над воротарем – 2:1.

Ця перемога стала першою для ФК «Тернопіль» у чемпіонаті. І хоча вона не підняла команду з останнього рядка турнірної таблиці, але, сподіваємося, що наші земляки повірять у свої сили та у наступних поєдинках і далі будуть тішити своїх шанувальників змістовною та результативною грою. 

ФК «Тернопіль» – «Арсенал-Київ» – 2:1 (0:1)

25 вересня. Тернопіль. Міський стадіон. 1000 гл. +16 град.

Тернопіль: Мирний, Курило-к, Соколовський, Клекот, Вонс, Полянчук (Солонинко, 79), Богданов, Гром’як (Дорі, 60), Бабич, Червонецький, Шаповалов.

Київ: Іванов, Майданевич (Сулейман, 79), Костюченко, Білий, Гетьман, Турчанов, Матвєєв (Домбровський, 73), Кізілатеш, Черненко, Семенюк (Семчук, 85), Пилипенко.

Голи: С. Семенюк (35), А. Дорі (75, 86).

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ