Читайте нас в соціальних мережах

Головко порушував обов’язки, покладені на нього суддею: САП вимагає тримати під вартою екс-голову Тернопільської облради

Середа, 15 листопада 2023 13:18
Прокурор САП вимагає тримати під вартою екс-голову Тернопільської облради Михайла Головка.

САП наполягає на зміні запобіжного заходу голові Тернопільської облради

Прокурор САП звернувся до суду із клопотанням про зміну запобіжного заходу голові Тернопільської обласної ради, який підозрюється у проханні надати та одержанні неправомірної вигоди від бізнесмена-волонтера.

"Підозрюваний неодноразово порушував обов’язки, покладені на нього слідчим суддею після внесення застави. Крім того, неявка указаного підозрюваного у судове засідання 25.10.2023 призвела до того, що строк дії процесуальних обов'язків сплив, оскільки без присутності підозрюваного неможливо проводити судовий розгляд та розглядати клопотання, - йдеться у повідомленні САП. - Зважаючи на це, прокурор наполягає на застосуванні до особи більш суворого запобіжного заходу – триманні під вартою, а також стягненні в дохід держави застави, яку було внесено за указаного підозрюваного – понад 805 тис. грн". 

Про результати розгляду указаного клопотання буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, 26.06.2023 голові Тернопільської обласної ради та двом заступникам голови Тернопільської обласної військової адміністрації повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 КК України. Деталі – https://cutt.ly/0wy804qW.

26 червня тоді ще голову Тернопільської облради Михайла Головка та двох колишніх заступників голови ТОВА Ігоря Гайдука та Ігоря Дем'янчука затримали на отриманні хабаря у місцевого підприємця Олександра Ярмоленка. 

Згодом усіх підозрюваних випустили під заставу, з Головка навіть зняли електронний браслет, а нещодавно на черговій сесії обласної ради депутати проголосували за його звільнення. 

Та Михайло Головко вперто продовжує триматися "зубами за крісло" і подав до суду, що ріщення сесії є незаконним, а він і надалі має залишитися головою Тернопільської облради. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Тернополянин 18.11.2023, 09:09
Головко це пройдений етап і потрібно і інших злодюг направити таким шляхом. Якщо ми хочемо жити в нормальній державі то повинні зробити вибір, все лайно злодійське повинно бути на передовій і попробувати пороху та частково віддати своє життя, а життя віддають прості люди за це злодійське лайно.
Скарга

Додати коментар