Читайте нас в соціальних мережах

Приховав майже 4 мільйони гривень: відбувся суд над нардепом з Тернопільщини Володимиром Гевком

Середа, 01 лютого 2023 12:42
Вищий антикорупційний суд поставив крапку у справі про корупцію народного депутата з Тернопільщини Володимира Гевка.

Нагадаємо, 14 грудня 2022 року за дорученням керівника САП прокурор САП та детектив НАБУ повідомили про підозру народному депутату України IХ скликання в умисному внесенні суб'єктом декларування завідомо недостовірних відомостей до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366-2 КК України (у редакції, чинній до 21.07.2021)».

Читайте детальніше про це: Приховав майже 4 млн: НАБУ повідомило про підозру тернопільському депутату Володимиру Гевку

Тернопільський нардеп не погодився зі звинуваченнями і наголосив, що він не корупціонер та відстоюватиме свою правоту у Вищому антикорупційному суді.

Сьогодні, 1 лютого, Вищий антикорупційний суд задовольнив клопотання народного Володимира Гевка щодо закриття кримінального провадження про ухилення від декларування орендованої квартири у Києві.

Про це розповів народний обранець Володимир Гевко на своїй сторінці у соцмережі.

«Я довів, що так як і говорив раніше, просто допустив помилку, яку одразу ж виправив при першій можливості. Що ніякого наміру щось приховувати нема і не було, бо неможливо приховувати те, що і так всім відомо, - наголосив Володимир Гевко. – Мною були надані усі необхідні документи і свідчення для слідства та суду. І на першому ж засіданні, суд ухвалив рішення про закриття цієї справи!».

Окрім цього депутат подякував суддям за мудре рішення, а також усім, хто його підтримував.

«Як і обіцяв, я відстояв свою правоту, а також відсутність будь-якої шкоди для суспільства і суд це підтримав», - підкреслив Віктор Гевко.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #5 Правда 13.02.2023, 18:49
Шановний Владик даю Вам відповідь із таких Гевків виростають Суркіси, Коломойські та інші злодії які нас всіх рахують за худобу і тому Ваш коментар є не обєктивний та несправедливий і на дальнійше не захищайте цих покідьків прохання.
Скарга
0 #4 Владик 12.02.2023, 13:27
Та що ви до Гевка прицепились за 4 мільйони ?.

Питайте де МІЛЬЯРДИ Суркісів, фірташа, Коломойського, Рабіновича, Новинського. і т.д.
Скарга
+1 #3 Михайло 11.02.2023, 09:11
Що це таке, що ми українці вибираємо те що смердить, Була династія Барній зараз стала династія Гевків і нас ще ненавчило, що ці артисти це лайно і непотріб та професіні злодюги.
Скарга
+3 #2 Михайло 03.02.2023, 08:13
Ми при кориті і наш суд і ми господарі, а прості люди раби і суди їх будуть судити по закону от така реальність і там ми будемо жити до цих пір поки все це лайно нами буде керувати і ми його будемо вибирати.На передову цього покидька злодія!
Скарга
+4 #1 Правда 01.02.2023, 18:29
А звідки в простого викладача такі гроші і як він доктор наук помилився, ці клоуни прочто нас всіх поімелі і творять що хочуть.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ