Читайте нас в соціальних мережах

«Так робили лише комуністи і регіонали»: у Тернополі «слуги народу» організували партійне зібрання просто у «білому домі»

Неділя, 30 жовтня 2022 12:12
Цього тижня до Тернополя завітала голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк.

Та найцікавіше, що засідання із місцевим активом партії «зелені» провели у головному державному приміщенні області – «білому домі»!

Про це у соцмережах розповів тернопільський журналіст Сергій Сінкевич.

У своєму дописі він звернувся до Олени Шуляк й наголосив, що такі зустрічі необхідно проводити у «нейтральних» приміщеннях.

– Те, що представники "Слуги народу" - Володимир Труш і Ігор Сопель - працюють зараз на посадах керівника військової адміністрації і заступника голови облради - аж ніяк не перетворює наш "білий дім" на партійний офіс, очолюваної Вами політичної організації. Тим паче, що у Тернопільській обласній раді є представники і багатьох інших партій, які мають рівні депутатські права зі "слугами", але свої широкі партійні засідання проводять у "нейтральних водах". І це правильно... Бо, скажу відверто, у Тернополі політично-негативне часом  запам'ятовується надовго - наприклад, і досі згадуємо, що востаннє тут проводили свої "пленуми і з'їзди" лише комуністи і регіонали...  написав Сергій Сінкевич.

Він зауважив, що в Тернополі є багато інших приміщень, які можна орендувати для партійних заходів.

– У цьому моменті організатори Вашого візиту вчинили непродумано. Бо є певні тернопільські політичні традиції, які не варто порушувати. Зрештою, розумію, що партія Ваша ще молода, голова обласного осередку Володимир Гевко у політиці недавно, досвіду йому поки що бракує, і усіх наших політичних традицій він, судячи з усього, ще не знає. Але це - вже зовсім інша історія...  наголоси Сергій Сінкевич.

У коментарях під дописом жителі Тернопільщини висловили своє обурення такими діями «слуг» й прирівняли їх до комуністів та регіоналів, які свого часу теж організовували такі «утрєніки».

– Ці зелені – справжні нащадки «великих лєнінців»... «Кто был никем- тот станет всем...»– написала Марічка Борко.

– «Слуги», як завжди, чхали на всіх. Їм лиш би добре для себе, а решта неважливо… – прокоментувала Олеся Шкляр.

– А ви подивіться, які потужні люстри увімкнені, яка плазма на стіні, інша оргтехніка працює. І це в час, коли просять економити. Чи для них прохання Президента це просто пусті слова? Стидно, що у нас у владі ось такі "херої", – додала Марія Марголич.

– «Трускавецькі аспіранти» обросли пір'ячком, – висловився Taras Pigovych.

Судячи із допису на сторінці «Слуга народу. Бучаччина», представники партії знали, що партійна зустріч буде у стінах Тернопільської військової адміністрації. На своїй сторінці вони навіть повідомили про те, що найактивнішим партійцям Олена Шуляк вручила грамоти та «подякувала за активну роботу».

Нардеп від «Слуг народу» Володимир Гевко, схоже, сам не розуміє, на якій зустрічі побував. Бо у соцмережах називає захід то «зустріччю з партійним активом Тернопільщини», то «розширеним засіданням фракції депутатів обласної ради від ПП «Слуга народу» за участю Олени Шуляк та народних депутатів».

Журналіст Сергій Сінкевич, який розповів про таку оказію тернопільських «слуг», наголосив, що у такий спосіб вони де-факто провели неофіційну обласну партконференцію. А назвали це «розширеним засіданням фракції».  

– Це – словесна маніпуляція «високого польоту», – підсумував Сергій Сінкевич.

 

Коментарі  

+2 #1 0льга 30.10.2022, 14:34
цікаво які люди протисвобота чи порошенко перше ніж когось критикувати подивіться як місто нишете історію а не дехто збори проводить
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ