Читайте нас в соціальних мережах

Олег Продан сьогодні урочисто склав присягу міського голови Теребовлі (фоторепортаж)

П'ятниця, 19 листопада 2021 17:24
На сесії Теребовлянської міської ради сьогодні, 19 листопада, офіційно призначили нового очільника громади.

За результатами позачергових виборів, які відбулися 31 жовтня, ним став самовисуванець, корінний житель Теребовлі, начальник Управління розвитку інфраструктури та дорожнього господарства ТОДА Олег Продан.

Новообраний керівник громади склав присягу теребовлянського міського голови, подякував територіальній виборчій комісії за чесну роботу, а виборцям – за довіру, пообіцяв сумлінно виконувати свої обов’язки.

Олег Продан також звернувся до депутатського корпусу Теребовлянської міської ради із закликом бути єдиною командою.

– Щиро дякую за те, що разом зі мною розділяєте такі радісні й водночас відповідальні для мене моменти. Сподіваюся на плідну співпрацю та підтримку мене в моїх починаннях на благо розвитку нашої Теребовлянської громади. Ми повинні бути єдиною командою, крок за кроком виконувати обіцянки, які дали нашим виборцям. Запрошую до співпраці всі політичні сили нашої Теребовлянської громади. Дякую своїй команді, родині, усім людям, які надали мені великий кредит довіри. Ваша підтримка для мене є дуже важливою, адже ви повірили в мене, у мій досвід, сили. Впевнений, що спільно з обласною державною адміністрацією, Кабінетом Міністрів України, Верховною Радою України ми спільно зможемо розбудувати нашу громаду. Планів та роботи багато, тож обіцяю плідно працювати на благо людей,  зазначив Олег Продан.

Священнослужителі благословили нового очільника громади на сумлінну працю. Окрім цього, від імені Митрополита Київського і всієї України Епіфанія Олегу Продану вручили відзнаку за заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою та побожним народом.

До слова, Олег Продан переміг на виборах міського голови Теребовлі з величезним відривом від інших кандидатів. Він отримав 6 477 голосів, що становить 68,09 %.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ