Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщину відвідали голови дипломатичних представництв країн «Великої сімки» (фоторепортаж)

Середа, 20 жовтня 2021 14:00
Керівництво Тернопільщини зустрілося з представниками Німеччини, Франції, Італії, Японії, Канади, Великої Британії та США.

Під час зустрічі голова Тернопільської обласної ради наголосив на тому, що Тернопільщина – перспективний регіон для інвестицій.

– Мені приємно, що вперше у наш край завітали посли «Великої сімки». Для нас ця подія має вкрай важливе значення. Тернопільщина — особливий регіон з багатою культурною та історичною спадщиною, водночас, зважаючи на відмінне географічне розташування, ми є перспективними в інвестиційному плані, — зазначив Михайло Головко. — У нашому краї успішно працює багато компаній з іноземними інвестиціями. Це, зокрема, «СЕ Борднетце-Україна», Schréder та інші, які сплачують чималі податки, створюють високоякісну продукцію і продають її на міжнародних ринках. Тернопільська обласна рада завжди готова допомагати, підтримувати та створювати комфортні умови для діяльності інвесторів.

Михайло Головко відзначив, що регіон також відомий виробництвом сільськогосподарської продукції.

– Ми завжди сприяємо місцевому бізнесу, який створює нові робочі місця. Зокрема, в облаштуванні інфраструктури. У нас активно розвивається садівництво, наприклад фермерське господарство «ГАДЗ» має найбільші площі садів в Україні,  додав Михайло Йосифович.

Окрім того, голова Тернопільської обласної ради наголосив, що однією з найперспективніших галузей для Тернопільщини є туризм та принагідно запросив туристів відвідати наш гостинний край.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар