Читайте нас в соціальних мережах

Лідери «Довіри» долучилися до організації турніру з більярду пам’яті Анатолія Дубини

Понеділок, 05 жовтня 2020 12:10
Турнір з більярду, присвячений пам’яті депутата Бучацької міськради Анатолія Дубини, відбувся у Бучачі 26-27 вересня.

Участь у змаганнях взяли 17 гравців з Івано-Франківщини, Чорткова та Бучача. Гра відбулася у форматі «Вільна піраміда». Серед учасників – 6 кандидатів у майстри спорту, двоє з яких – неодноразові Чемпіони України.

Організували подію Юрій та Віталій Калявські за підтримки голови наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петра Гадза та народного депутата України Миколи Люшняка.

– Звістка про раптову смерть Анатолія Дубина влітку приголомшила усіх, хто знав цю щиру та чесну людину. Коли ми дізналися про організацію турніру з більярду пам’яті Анатолія, без вагань вирішили допомогти у його проведенні. Дякую організатором, які дали змогу долучитися. У такий спосіб ви зберігаєте пам'ять про Анатолія Дубину й створюєте сприятливі умови для фізичного й духовного розвитку бучаччан, – зазначив лідер «Довіри» Микола Люшняк.

Голова компанії «Бучачагрохлібпром» Петро Гадз наголошує, турнір Анатолія Дубини популяризуватиме більярд у Бучачі й надалі скликатиме туди гравців з усієї України.

– Дякую організаторам за те, що роблять Бучаччину спортивним краєм. Радий, що змагання з більярду тепер традиційно відбуватимуться і в Бучачі, адже цей сучасний вид спорту поєднує у собі не тільки фізичні здібності гравця, а й інтелектуальні. Маю надію, що наступного року нам вдасться зробити змагання ще масштабнішими і зібрати в Бучачі гравців з усієї України, аби вшанувати пам'ять Анатолія Дубини, – підкреслив Петро Гадз.  

Кубок пам’яті Анатолія Дубини здобув чортківчанин Тарас Просинюк. Друге місце посів Віталій Калявський, третє – Василь Качур та Микола Зимак, 5-6 місця – Андрій Сем'янів та Ігор Рісний.

Організатори зазначають, що турнір пам‘яті Анатолія Дубини хочуть зробити традиційним.

Нагадаємо, Анатолій Дубина помер 21 липня 2020 року. Чоловіку було 45 років.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ