Читайте нас в соціальних мережах

Кандидати однієї з політичних партій витратили на білборди у Тернополі близько 2 млн (фото)

Вівторок, 11 серпня 2020 17:00
Починаючи з червня місця, у Тернополі, активно рекламується на білбордах одна із політичних сил. 

Партійці від так званої "Сили людей" активно розміщують рекламу в усіх мікрорайонах міста. 

За даними Тернополян, кандидати даної партії, які до того ж славляться тим, що просять гроші у простих людей на власну передвиборну кампанію, уже встигли розмістити 50 білбордів з обіцянками крашого життя для мешканців Тернополя. 

Виготовлення, поклейка та розміщення одного політичного рекламного щита у Тернополі вартує в середньому 8 тисяч гривень. 

Якщо цих білбордів розмістили 50, то уже виходить 400 тисяч гривень за один місяць. 

Рекламні щити розміщені з червня по жовтень включно, отже це 5 місяців. 

Якщо 400 тисяч гривень за місяць, то тоді за всю кампанію тільки за білборди доведеться викласти 2 мільйони гривень. 

Тому, якщо хочете бачити більше політичної реклами на білбордах, то не скупіться та перекидайте свої кровні на рахунок партії, а вони вам подякують за це. 

До речі, двох представників даної політичної сили - Ігора Турського та Івана Сороколіта зі скандалом вигнали із числа депутатів Тернопільської міської ради та з партії "Свобода". 

Крім того, Тернополяни уже писали, що Ігор Турський міг би самостійно профінансувати усю передвиборчу кампанію партії, у якій він зараз перебуває, адже минулого року його мама продала приміщення в центрі міста вартістю близько 900 тисяч доларів. 

Та вроджена скромність депутата не дозволяє йому це зробити, тому він з партійцями просять гроші у простих людей на власну передвиборчу кампанію. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 олег 13.08.2020, 11:18
Т 50 “(Полтинник “) coub.com/view/6hqzj
На якому рівні має бути “лояльність” до “50 “ щоб Голова Верховної Ради разумков д. міському голові м.Тернополя надалу с. почесну грамоту Верховної ради за особливі заслуги перед українським народом Зазначте як ви боротесь із корупцію в м. Тернополі, публікаціями в засобах масової інформації , включаючи фейсбук ? Чи було подані вами заяви в НАБУ, ДБР, прокуратуру,Нац іональну поліцію ?
Ще у 2015 році я надавав богомолу, тоді ще начальнину умвс у терноільській області на особистому прийомі заяву щ матеріалами щодо корупції в Тернопільській міськраді та в подальшому в 2018 неодноразово, включаючи фальсифікація Генерального плану Тернополя і вони були долучені до відкритих кримінальних проваджень.А також Гайдуку В. в 2017 в комітет Соболєва по корупції, який направив іх особисто шоколадному луценко.А хто секретар Тернопільської міськради, шоколадний Ш.......50 почав передвиборчу компанію і не фейсбуці ,який служить майданчиком в основному для спілкування , і досить потужно і успішно, і якщо боротьба з ним буде вестись тільки в фейсбуці , виграє і наступні вибори, а тоді повністю забудує парки, маючи підтримку громадян м. Тернополя.
Скарга
0 #1 михайло 12.08.2020, 19:58
Не можу зрозуміти наших людей які голосують за цих жирних котів, Вони так рвуться до корита, що взагалі втратили совість і повагу до людей, головне корито, а потрібно насипати в корито пургену і нехай жеруть.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ