Читайте нас в соціальних мережах

Віктор Овчарук розповів чи буде він претендувати на посаду мера Тернополя

Субота, 01 серпня 2020 19:38
У програмі "Повечір'я" голову Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука запитали чи буде він балотуватися від "Європейської солідарності"  на посаду міського голови Тернополя і які ключові речі необхідно зробити для обласного центру найперше.

"Представляти обласну раду від ЄС як претендент в мери - це питання ще обговорюється і рішення буде прийняте на конференції партії. Я думаю, що цього місяця буде конференція, - розповів Віктор Овчарук, голова Тернопільської обласної ради. - Ключові речі, які сьогодні потрібно зробити у Тернополі - це доступні робочі місця, достойна зарплата, гарантована якісна медична послуга, достойні пенсії, які б гарантували нормальне життя". 

За словами Віктора Овчарука, команда Європейської солідарності планує і хоче побудувати європейське місто у нас в Тернополі.

"Оскільки я проживаю у Тернополі хочеться зробити все найкраще для міста - ми хочемо чисті сквері, відпочинові зони, доступний транспорт і так далі, - зауважив Віктор Овчарук. -  Представництво "Європейської солідарності " у міській раді було представлено напевно не так як би хотілося. Та за останні 4 роки прийняли реформу децентралізації, завдяки якій в рази зросли місцеві бюджети і ми можемо їх наповнювати і завдяки цим бюджетам ми можемо поділитися з незахищеними верствами населення. Приміром якщо до реформи Тернопіль мав бюджет у розмірі 300 млн, то сьогодні це до 2,5 млрд гривень і ми можемо реалізувати програму щодо фінансової підтримки незахищених верств населення". 

Додати коментар