Читайте нас в соціальних мережах

Під стінами міської ради Олексій Станько офіційно заявив, що йде в мери Тернополя (фото, відео)

Середа, 22 липня 2020 17:48
Голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”» Олексій Станько сьогодні, 20 липня, офіційно заявив, що буде балотуватися на посаду міського голови Тернополя.

Про це він розповів журналістам на пресконференції під стінами Тернопільської міської ради.

Це місце – символічне для оголошення про участь у виборчій гонці, адже саме у міськраді останні декілька років працюють люди, через яких місто потопає у корупції, наголосив Олексій Станько.

– Уже протягом останніх двох тижнів ні для кого не є секретом, що я вирішив балотуватися на посаду міського голови Тернополя. Про це свідчать наші білборди по всьому місту. Сьогодні вирішив це заявити публічно. І саме під стінами Тернопільської міської ради – місце колишнього офіцерського борделю, яке упродовж останніх кількох каденцій справді перетворилося на публічний дім. У “представниць найдавнішої професії” тут перетворилися майже всі – міські голови, депутати, члени виконкому, чиновники. За гроші тут виконують ваші забаганки – ставлять підписи на документах, голосують за забудову парків та зелених зон, отруюють місто викидами з котелень. Протягом останніх семи років я зі своєю командою детально вивчав роботу не тільки Тернопільської міської ради, але і багатьох інших органів державного та місцевого самоврядування. Ми не можемо залишатися осторонь і командою політичної партії “Хвиля” йдемо на місцеві вибори до міської ради, – звернувся Олексій Станько.

Представниця «Хвилі» Наталія Станько під час пресконференції також нагадала про політичні переслідування Олексія Станька у 2018 році.

Вона наголосила, що арешт Олексія тоді став помстою за його громадську позицію щодо незаконних забудов у місті, несанкціонованої торгівлі, парковок, звернень до правоохоронних органів, НАБУ, НАЗК, Генпрокуратури щодо дій чиновників міськради та окремих осіб у погонах.  

– Понад 2 роки тому я так само стояла неподалік – під стінами прокуратури, борючись за свободу для свого чоловіка. Тоді місцеві чиновники-корупціонери спільно з правоохоронцями сфабрикували проти нього справу. У результаті – 3,5  місяці в СІЗО, місяць домашнього арешту, а також оголошення застави у мільйон гривень. Цей нелегкий час політичних переслідувань ми пройшли. Зараз важливо об’єднатися усім, хто має нульову толерантність до корупції, нетерпимість до несправедливості й стати з нами пліч-о-пліч для боротьби з місцевими корупціонерами,  зазначила Наталія Станько. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ