Читайте нас в соціальних мережах

Новопризначений голова Тернопільської ОДА отримав сувору догану від Президента

Вівторок, 11 лютого 2020 14:39
Сьогодні глава держави Володимир Зеленський не лише звільнив з посади голову Офісу президента та призначив нового, але й дав сувору догану новопризначеному голові Тернопільської облдержадміністрації Ігорю Сопелю.

Про це стало відомо журналістам сайту "Тернополяни" з власних джерел. Ймовірно, це пов'язано із бездіяльністю нового очільника області протягом 100 днів його роботи на займаній посаді.

За цей час не зроблено фактично нічого: сарі кадри залишилися на своїх посадах, не проводяться розслідування резонансних справ щодо розкрадань попередньої влади. Помічаємо лише те, як новий очільник ОДА використовує чужі досягнення у якості піар-компанії.

Йдеться про вручення ключів від автомобілів, придбаних для потреб амбулаторій області, а також квартир учасникам АТО/ООС. Як ми писали раніше, вони були виділені за програмами уряду Гройсмана.

Нагадаємо, що указ про призначення Ігоря Сопеля на посаду голови Тернопільської облдержадміністрації Президент України Володимир Зеленський підписав 31 жовтня.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ