Читайте нас в соціальних мережах

"Нічого крім "концертів" ми не побачили", – голова тернопільської "Хвилі" про перших 100 днів роботи нового очільника ОДА

Субота, 08 лютого 2020 20:25
Сьогодні минає 100 днів з того часу, як Ігор Сопель обійняв посаду голови Тернопільської облдержадміністрації.

Підсумок його роботи зробив голова Тернопільської обласної організації політичної партії "Громадянський рух "Хвиля" Олексій Станько.

Зокрема, на своїй сторінці у Facebook він зазначив, що новопризначений голова облдержадміністрації задля піару користується програмами уряду Гройсмана, приписуючи собі чужі заслуги.

"Багато програм, якими зараз користується влада в якості піар-кампанії, були сформовані до того (попередньою владою). Ввесь цей час на майстерно «виїжджали»: фотографувалися з колядниками і вручали швидкі допомоги, які були виділені за програмами уряду Гройсмана, роздавали квартири (також за програмам попереднього уряду), відвідували різнопланові урочистості та вшанування де було вручено гори квітів, грамот і подяк. Одним словом наробили тисячі фотографій, а ось з коефіцієнтом корисної дії не склалось", – написав він.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський призначив Ігоря Сопеля на посаду голови Тернопільської облдержадміністрації. Указ про призначення глава держави підписав 31 жовтня.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ