Читайте нас в соціальних мережах

Головний військовий прокурор Віктор Чумак представив нового очільника прокуратури Тернопільщини (фоторепортаж)

П'ятниця, 03 січня 2020 13:30
Заступник генерального прокурора, головний військовий прокурор України Віктор Чумак сьогодні представив у Тернополі нового очільника обласної прокуратури.
 
Ним став 34-річний Петро Бойко, який раніше обіймав посаду військового прокурора Чернівецького гарнізону Західного регіону України.
 
Віктор Чумак вручив новообраному керівнику Прокуратури Тернопільської області посвідчення та висловив впевненість у тому, що Петро Бойко проявить себе на посаді з якнайкращого боку.
 
– Хочу представити нового прокурора в Тернопільській області – Бойка Петра Григоровича, –зазначив Віктор Чумак. – Ми його знаємо, судячи з роботи у Чернівцях. Був Чернівецьким гарнізонним прокурором. Продемонстрував дуже хороші результати роботи та показники власної діяльності, тому на цю посаду рекомендували саме його. Сподіваємося, що тут, в Тернопільській області, Петро Бойко покаже себе з якнайкращого боку.
 
У свою чергу новий обласний прокурор подякував за довіру та пообіцяв її виправдати.
 
– Хочу висловити слова подяки керівництву Офісу генерального прокурора за той вотум довіри, який мені надано призначенням на посаду очільника прокуратури Тернопільщини. Хочу зауважити, що однозначно виправдаю цю довіру. Для мене це – питання принципу. На кожній посаді, яку я проходив, а проходив я посади із самих низів, для мене принциповою була робота, яка не може йти в розріз з будь-якими питаннями, інтересами, – заявив Петро Бойко.
 
Також новий керівник Прокуратури Тернопільської області назвав основні пріоритети діяльності надалі, серед яких – ефективна координація правоохоронних органів.
 
– На цій посаді я зосереджуватиму всі свої зусилля на підвищення рівня законності та правопорядку в області. У першу чергу, будемо досягати цього належною ефективною координацією правоохоронних органів. Думаю, що колективом ми зможемо відновити та підняти на якісно новий рівень цю функцію прокуратури. Забезпечити відсутність так званих війн, непорозумінь між працівниками правоохоронних органів. Ми мусимо робити одну справу, а не зосереджуватися на якихось дрібних результатах, які лягають у чиїсь звіти,  додав Петро Бойко.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ