Читайте нас в соціальних мережах

Кандидат у Президенти від націоналістів Руслан Кошулинський продовжує свій передвиборчий тур Тернополем (фоторепортаж)

Четвер, 07 березня 2019 14:20
Руслан Кошулинський – об’єднаний кандидат на пост Глави держави від націоналістичних сил, продовжує свій передвиборчий тур Тернополем.

Зокрема вчора свободівець зустрівся із студентською молоддю Тернопільського національного економічного університету. Спільно із майбутніми економістами та правниками Руслан Кошулинський обговорив особливості передвиборчої кампанії, поділився своїм баченням розвитку країни та детальніше розповів про окремі пункти своєї програми.

Також націоналістичний кандидат не оминув і Микулинецького кладовища, де покладанням квітів вшанував пам'ять своїх однопартійців та однодумців, героїв російсько-української війни – Володимира Стаюру та Андрія Стойка.

Окрім того, Руслан Кошулинський відвідав і Центр Науки Тернополя. Свободівець також встиг зустрітися із провідними тренерами та спортсменами нашого краю, після чого у Палаці спорту побував на матчі з боксу серед юнаків «Тернопіль-Львів», приуроченому пам’яті Героя України Романа Шухевича.

На завершення насичених відвідин Тернополя Руслан Кошулинський зустрівся із громадою Файного міста у палаці культури «Березіль».

Нагадаємо, об’єднаний кандидат від націоналістичних сил України за час передвиборчої кампанії відбув у Тернополі та області декілька турів. Під час відвідин нашого краю свободівець активно зустрічався із жителями Тернопілля, серед яких були студенти, молодь, медики, соцпрацівники, комунальники, освітяни тощо. Руслан Кошулинський залюбки відповідав на запитання громади, активно й детально розповідав про свою передвиборчу програму, а також - ділився власними міркуваннями, які стосуються економіки, міжнародних відносин, війни на сході України тощо.  

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ