Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська «За життя» допомагає покращити матеріально-технічну базу школи мистецтв у Кременці

Вівторок, 23 жовтня 2018 10:06
Кременецькій школі мистецтв імені М. Вериківського майже 80 років, проте, сьогодні вона переживає нелегкі часи.
Впродовж двох років у аварійній будівлі школи тривають «ремонти», які влада обіцяє виконати вже як десятиліття, тому діти та викладачі на час «робіт» змушені шукати прихистку в інших навчальних закладах Кременця.
 
Більше того, нинішня влада як місцевого, так і центрального рівнів довела школу до такого стану, що сьогодні її працівники не мають за що придбати навіть ручок. Щоб допомогти із матеріально-технічною базою Тернопільський обласний осередок «За життя» передав закладу канцелярські товари.
 
- Від нашого обласного осередку політичної партії «За життя» я декілька днів тому передав папір цій школі. Нами було вручено дві коробки – по п’ять пачок у кожній. Звісно заклад перебуває у край важкому стані, адже, по-перше, не отримує достатнього фінансування, по-друге, будівля, в якій розміщена власне школа – перебуває у аварійному стані. Діти фактично розкидані по інших закладах в Кременці, а вчителі не здаються та хоч якось намагаються проводити навчальний процес, - розповів заступник очільника тернопільської «За життя» Дмитро Волошин.
 
Як поділилась зауч школи мистецтв у Кременці Олена Євстаф’єва, переданий папір дійсно необхідний для друку дидактичних матеріалів.
 
- Дмитро Волошин, так само як і тернопільський осередок «За життя», до якого він входить, старається допомагати, коли є така можливість. Він вже декілька раз передавав нам папір. Наша школа зараз дійсно потребує допомоги. У нас навчається більше 400 дітей. Зараз вони здобувають музичні знання в зовсім непристосованих для цього умовах. Таке відчуття, ніби влада від нас відвернулась. Щоправда, наша проблема набуває розголосу. І батьки учнів вирішили організувати благодійну організацію, створити там благодійний рахунок і шукатимуть спонсорів, щоб люди допомогли відреконструювати нашу школу, - каже Олена Євстаф’єва.
 
Голова Тернопільського обласного осередку політичної партії «За життя» Олександр Кравчук закликає всіх охочих допомогти Кременецькій школі мистецтв ім. М. Вериківського. В першу чергу це потрібно зробити не лише для збереження навчального закладу, а для того, щоб діти могли навчатися в ньому та здобувати в майбутньому ті професії, які їх цікавлять.
 
 



ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ