Читайте нас в соціальних мережах

Уродженці Закарпаття обікрали у Тернополі дві квартири

Субота, 18 листопада 2023 16:45
У двох квартирах Тернополя стались крадіжки. 

 Як з'ясувалося, до них причетні уродженці Закарпаття.

Упродовж одного дня до співробітників Тернопільського районного управління поліції надійшло два схожих повідомлення про квартирні крадіжки. Обоє потерпілих – мешканці масиву "Сонячний".

Жінки, прийшовши додому, не зачинили вхідні двері й цим скористалися невідомі. З оселі 29-річної тернополянки викрали гаманець з грошима і мобільний телефон, які вона залишила в коридорі. З помешкання іншої потерпілої винесли усі заощадження – 47 тисяч гривень. Жінка була на кухні і не чула, як до відчиненої квартири зайшла стороння особа.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалось встановити злодіїв. Ними виявились двоє мешканців Закарпаття – 20-річна жінка та 28-річний чоловік, які зараз проживають в Тернополі.

"Вони ходили під’їздами багатоповерхівок, прикриваючись фейковим збором допомоги для лікування рідних. Насправді ж, вишукували можливість непомітно зайти до помешкання", – повідомили у Головному управлінні Нацполіції області.

За фактами крадіжок розпочаті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Оперативні заходи тривають, правоохоронці перевіряють причетність фігурантів до інших злочинів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ