Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі на території студмістечка дорослий чоловік домагався молоду дівчину

П'ятниця, 08 вересня 2023 15:34
В Тернополі, на території одного із студентських містечок дорослий чоловік домагався молоду дівчину. 

У ситуацію втрутився випадковий перехожий, який врятував 18-річну студентку. 

Про випадок розповів начальник ГУ НП у Тернопільській області Сергій Зюбаненко та особисто подякував незнайомому чоловікові, що допоміг дівчині. 

"На лінію «102» надійшло звернення від батька потерпілої дівчини. Як з’ясувалося, інцидент трапився на території студмістечка одного із вишів Тернополя, де навчається донька заявника. Зі слів потерпілої дівчини, до неї підійшов невідомий, почав робити непристойні пропозиції та домагався її. Студентка намагалася вчинити спротив та втекти від кривдника. Звільнитися від нападника їй допоміг випадковий перехожий", -відзначив Сергій Зюбаненко.

Станом на сьогодні поліцейські встановили особу чоловіка, який вчиняв насильство, це виявився 50-річний місцевий житель. 

За результатами проведених слідчих заходів буде дана правова оцінка діям фігуранта.

"Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.153 Кримінального кодексу України (вчинення будь-яких насильницьких дій сексуального характеру, не пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи, без добровільної згоди потерпілої особи (сексуальне насильство), - написав правоохоронець. - Хочу особисто від себе подякувати чоловікові, який допоміг студентці у небезпечній ситуації".


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ