Читайте нас в соціальних мережах

Патронатна служба полку «Азов» отримала 1,5 млн. грн від морпіха з Тернопільщини

Понеділок, 26 грудня 2022 16:17
Тернопільський захисник «Азовсталі», старший сержант 36-ї бригади Михайло Діанов, передав на потреби Патронатної служби полку "Азов" 1,5 млн гривень.

 

Гроші він виділив із суми, що небайдужі зібрали йому на допомогу. Нагадаємо, після звільнення захисника з російського полону українці зібрали на його лікування 23,4 млн грн, але всі витрати на лікування та реабілітацію Михайла Діанова взяв на себе ФК "Шахтар". Після цього морпіх вирішив віддати зібрані кошти на допомогу побратимам.

"Знаходячись в Штатах контактував з Патронатною службою полку Азову. Не зважаючи на те, що багато їх хлопців залишається в полоні, тим, хто вийшов потрібна допомога, як і сім’ям тих, хто не повернувся. Передав їм 1,5 млн з ваших грошей. Знаю, що це правильний і надійний крок. Час вже підбити проміжний підсумок. З ваших донатів пішло в справу - 7,2 млн грн. Ваша допомога була такою потужною, що ще багато важливих справ вдасться зробити", - написав Діанов у своєму «Фейсбуці».

За добрий вчинок йому в Патронатній службі «Азову» подякували.

«Патронатна служба щиро дякує захиснику України за високу оцінку нашої роботи та її підтримку. Це велика сума, яка допоможе закрити чимало потреб. Гроші ми витратимо на лікування та реабілітацію бійців полку «А.», яких звільнили з полону та на підтримку родин полеглих героїв», - йдеться у їхньому дописі в соцмережі «Фейсбук».

До слова, раніше Михайло Діанов також перевів зібрані йому на допомогу 3 млн грн Асоціації родин захисників Азовсталі.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ