Читайте нас в соціальних мережах

Паралельна реальність: на росії – шабаш: мітингують за відставку президента

Субота, 08 жовтня 2022 20:19
Сьогодні, 8 жовтня, росіяни вийшли на протест з плакатами, російськими триколорами та «колорадськими» стягами в руках, щоб висловити своє невдоволення…

 

Люди вимагають відставки президента, але не свого, а американського. Вони хочуть, щоб  Джо Байден пішов у відставку, а НАТО — «вивела війська» з пострадянських держав та країн Варшавського договору.

Вони зібралися у Москві біля посольства США. У руках «мітингувальників» - плакати з написами: США – світове зло, Росія – захисниця світу; гегемонія США руйнується; удар по Кримському мосту замовлено ЦРУ США тощо. Протестувальники звинувачують США у «провокуванні ядерної війни».

Про це повідомляє низка Telegram-каналів, зокрема російські пропагандисти, публікуючи фотографії та відео з місця події. За інформацією РИА-Новости, організаторами шабашу в Москві є організація Національно-визвольного руху.

Тимчасом Володимир Зеленський вважає, що пропагандисти почали готувати російське суспільство до того, що їхня держава може застосувати ядерну зброю проти України.

dd37153d3ee9b30b1e3866095aadc166.png


Додати коментар