Читайте нас в соціальних мережах

Продають повторно і дешевше: Борщівський спиртзавод знову виставили на аукціон

Понеділок, 22 листопада 2021 16:30
 Борщівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» повторно виставили на аукціон з удвічі нижчою ціною.

Вперше спиртзавод виставив на продаж Фонд держмайна України у жовтні. Заявлена ціна була 28,1 млн грн. За таку ціну ніхто з потенційних інвесторів не виявив бажання придбати актив.

Відтак, підприємство виставили на продаж повторно. Цього разу ціна вдвічі нижча – 14,052 млн грн. До 13 грудня усі бажаючі зможуть подавати цінові пропозиції. Сам аукціон відбудеться 14 грудня.

За інформацією ФДМУ, об'єкт складається з бродильного відділення, будівлі механізованої солодовні, варочного відділення, цеху по виробництву білкового корму, корпусу консервного цеху та іншої нерухомості, розташованої на земельних ділянках загальною площею 6 гектарів.

«Окреме майно Борщівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП “Укрспирт”, за адресою: Тернопільська обл., м. Борщів, пров. Січових Стрільців, 2; м. Борщів, вул. Степана Бандери, 140. Перелік складається з 812 найменувань будівель, обладнання, рухомого та іншого майна,» - йдеться в описі об’єкта на сайті Фонду держмайна. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ