Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині за 28 мільйонів гривень хочуть продати "Борщівський спиртзавод"

Четвер, 23 вересня 2021 17:48
12 жовтня відбудеться аукціон, на якому «з молотка» хочуть продати Борщівське МПД і зберігання спирту - ДП «Укрспирт», яке знаходиться на Тернопільщині.

 

Організовує відкриті торги Фонд державного майна України. Стартова ціна активу – 28,1 млн грн.

"Черговий об'єкт Укрспирту виставлено на приватизацію! Цього разу шукаємо приватного інвестора для Борщівського МПД і зберігання спирту. Об'єкт складається з бродильного відділення, будівлі механізованої солодовні, варочного відділення, цеху по виробництву білкового корму, корпусу консервного цеху та іншої нерухомості, розташованої на земельних ділянках загальною площею 6 гектарів",  - йдеться на сторінці ФДМУ у "Фейсбуці".

Детальніше з умовами приватизаційного аукціону можна ознайомитися за посиланням: https://sale.uub.com.ua/auction/UA-PS-2021-09-17-000025-1/?fbclid=IwAR18qGeIAtePpNUvT8426wNHzHisKf58TpaurVX5mdXg2UlhEtAswXvfPlM Тут учасники можуть зареєструватися на електронному майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа» для участі в аукціоні та подати до 11 жовтня включно пропозицію на торги. Кваліфіковані менеджери роз’яснять усі деталі проведення аукціонів та організують супровід у підготовці до них.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ