Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські проектанти працюють над документацією для ремонту доріг на Рівненщині (фото)

П'ятниця, 09 липня 2021 19:15
Спеціалісти ТОВ «Експерт Проект Плюс» виготовляють проектну документацію для двох об’єктів у Рівненській області.

Йдеться про поточний середній ремонт Р-76 та Т-18-06.

Проектанти ТОВ «Експерт Проект Плюс» до робіт з виготовлення проекту для поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-18-06 – Рівне-Млинів-Берестечко-Буськ-Перемишляни приступили ще у березні. Саме тоді почали проводити вишукувальні роботи, обміри штучних споруд і дослідження дорожнього одягу. Наразі приступили, власне, до проектування.

Ще один об’єкт тернопільських проектантів на Рівненщині – проект поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Р-76 – контрольно-пропускний пункт "Прикладники"-Зарічне-Дубровиця, над яким зараз працюють геодезисти і геологи.

Зокрема, спеціалісти наразі проводять геодезичні та геологічні дослідження ділянки проектування, визначають інтенсивність руху, якість існуючого дорожнього покриття та здійснюють всі необхідні заміри для подальшого проектування поточного середнього ремонту.

Зауважимо, під час передпроектних вишукувань фахівці визначають наявність і стан штучних споруд, до прикладу, труб і мостів, наявність існуючих інженерних комунікацій та елементів інфраструктури. Зокрема, йдеться про освітлення, автобусні зупинки, та інше. За потреби, та відповідно до завдань і вимог проектування, їх можуть запланувати.

Щодо проектування Р-76 та Т-18-06, то серед особливостей: віддаленість регіону і відсутність надійного GPS-покриття, що ускладнює вишукувальні роботи.

Додамо, спеціалісти ТОВ «Експерт Проект Плюс» від початку року виготовили більше 30 проектів на ремонт доріг Тернопільщини у різних районах.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ