Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 103

Тернопільська обласна рада. Погляд з середини. Ч.2

Вівторок, 02 лютого 2016 19:16
Отримавши повний контроль над обл. радою шляхом звичного їм торгу, договорняка та зради, фракція бепепе "солідарність" почала швидко оформлювати свій контроль над всіма структурами та підрозділами обласної ради.
З виконавчими службами обл. ради їм було простіше - звільнив незгідного і все. Чим вони і займаються тепер.
 Значно складніше мало би бути з посадами голів 10-ти постійних комітетів та членами тих комітетів, які мали би складатись з представників всіх фракцій, а в обл. раді, нагадаю, аж вісім фракцій. Але !
 Але сильно не переймаючись законністю своїх дій, і опираючись на досвід своїх ідейних натхненників та попередників януковичів, фракція бепепе просто взяло та поділило посади голів комітетів між своїх, та і членів комітетів призначили тільки "своїх".
 За "бортом" комітетів залишились всі, хто не поділяв такий "демократичний" розподіл посад від фракції бепепе.
 Так просто - взяли та поділили ... і віддали все своїм!. Як то кажуть, "все геніальне - просте".
 І плювати вони хотіли на другу по величині фракцію обл.ради ВО Свобода, плювали на волевиявлення більше ніж 80 тисяч виборців Тернопільщини, плювали на те, що частину посад голів в комітетах все ж треба віддавати тим, хто є твоїм опонентом та перебуває в опозиції, як би цього бепеп не хотілось віддавати.
 Але януковичі плювати хтіли на опозицію, тому і порошенківці пішли тим самим, вже перевіреним шляхом.
 І от результат такого "поділу" : бепепе - 5 голів комітетів, садопоміч - 2, тимошенківці - 1, ляшки - 1, гриценки - 1.
 До речі, такий собі факт про фракцію "садопоміч" в обл. раді, яка складається аж з шести членів : один член займає посаду заступника голови обл. ради (Л. Крупа), два члена - голови постійних комісій ( Р. Свистун та Р. Василіцький), а ще один член - голова комісії з будівництва гідроєлектростанцій на Дністрі (Р. Нитка), також член їх фракції став головою комісії з проведення конкурсу на право оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (В. Фидрин). І тільки пані Н. Масник поки залишилась без керівної посади, але кажуть що це ненадовго.
 А поки 5 членів з 6-ти  вже  "опинились" при посадах.
 Як Вам такий розподіл посад ?
А далі буде ...
О Башта. Народний депутат Тернопільської обласної ради.
Автор
Перегляди 3510 разів

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ