Читайте нас в соціальних мережах

Товари ZARA з доставкою до України

Середа, 21 вересня 2022 07:37
Товари ZARA з доставкою до України
Бренд ZARA дуже відомий та популярний в Україні. У різних містах працюють офіційні магазини, де можна придбати одяг, взуття та аксесуари.

Це товари для чоловіків, жінок і дітей. Відрізняються за сезонністю, розміром, кольорами. Можна вибрати речі для зими, літа, демісезонні. Проте в українських магазинах «Зара» асортимент не настільки широкий та різноманітний, як на сайті цього виробника.

Найзручніше замовляти товари в американській компанії ZARA. Там не лише дуже широкий асортимент, а й часто бувають привабливі ціни. Онлайн-гіпермаркети в США нерідко проводять розпродажі до свят, вихідних, важливих дат. Саме там можна знайти дефіцитні розміри, стильні рідкісні речі, залишки минулих колекцій. Компанія EasyXpress допоможе зробити замовлення, сплатити та отримати його в Україні прямо з офіційного магазину.

Чому варто купити речі ZARA

Цей бренд був заснований в Іспанії більше ніж 60 років тому галантерейним продавцем. Тоді він разом із дружиною почав виготовляти речі, які являли собою копії на продукцію відомих торговельних домів. Перший магазин відкрився в 1975 році. Там продавались товари ручної роботи за дуже низькими цінами. Зовсім не дивно, що у них швидко з’явилося багато покупців. Тепер торговельні точки виробника працюють по всьому світові.

Якщо зацікавила продукція ZARA, доставка в Україну здійснюється тут https://easyxpress.com.ua/uk/content/zara. Товари цього бренду мають великий попит із декількох причин:

  • для пошиття використовуються високоякісні, обов’язково гіпоалергенні тканини;
  • ціни є дуже демократичними. Магазини розраховані на широку аудиторію покупців;
  • можна придбати не лише одяг та взуття. Офіційний інтернет-магазин пропонує аксесуари, домашній текстиль, посуд;
  • багато новинок. Лінійки виходять кожні 2 тижні. В розробці нових речей беруть участь декілька тисяч дизайнерів.

EasyXpress швидко відправляє посилки з США в Україну. Відстежити актуальний статус покупки завжди можна в особистому кабінеті на сайті. Спеціалісти отримують відправлення спочатку на власний склад у США. Звідти вже пересилають безпосередньо до України за адресою, вказаною замовником. Це не займає багато часу й не передбачає великих витрат. Доставка здійснюється за допомогою служби «Нова Пошта». У Києві можливий також самовивіз.

Список речей, які пропонує магазин «Зара», дуже великий. Там продаються стильні джинси різних фасонів, вишукані сукні та сарафани для щоденного носіння. Є також оригінальні пальто, куртки, шапки та ін. Дуже багато якісних та гарних дитячих речей, які носитимуться максимально довго й не витрачатимуть привабливого вигляду.