Читайте нас в соціальних мережах

Дивовижний світ годинників Daniel Klein

Субота, 20 серпня 2022 10:14
Дивовижний світ годинників Daniel Klein
Daniel Klein – порівняно молодий та досить успішний бренд.

Він дуже швидко завоював любов українських споживачів. Непросте завдання: створити яскравий дизайн, зручний функціонал і при цьому поставити дуже доступну ціну. Мабуть, так уміють лише у Туреччині.

Подарунок до душі

Скажу вам по секрету, перші годинники Деніел Кляйн найчастіше беруть на подарунок. Співвідношення ціни/якості ідеальні, і навіть трохи дивують. Тому що за таку символічну суму зазвичай не чекаєш «вау» результату, а він є. Презентабельна коробка, 2 роки гарантії і сам годинник виглядає дорого - гріє душу і тішить око. Дивишся, і думаєш: «треба буде собі придивитися новий аксесуар цієї ж фірми».

Модельний ряд – рай для молоді!

Хочеш мінімалізм, але з яскравим акцентом будь ласка, ось Daniel Klein DK.1.12278-5. Чорний пластиковий корпус, каучуковий ремінець та японський кварцовий механізм – просто, стильно, зручно. Діаметр 42 мм ідеальний для зап'ястя середнього розміру.

Унікальний дизайн – легко! Daniel Klein DK11918-3 вражає стрілками-невидимками. На екрані розміщено лише невеликі покажчики визначення часу. Виглядає дуже неординарно. Міланське плетіння металевого браслета дуже зручно сидить на руці та полегшує вагу аксесуара.

watch2 20 08 22

Дій!

Можна відчути себе професором Стренджем або Залізною Людиною, тільки примірявши футуристичну модель Daniel Klein DK11305-5. Два незалежні годинникові циферблати, розміщені на одному екрані, немов дозволяють бути у двох місцях одночасно. Декоративні шестерні в нижній та верхній частині дисплея підсилюють хай-тек стиль цього виробу. Чорний шкіряний ремінець завершує загальну концепцію та зручно лягає на зап'ястя.

watch3 20 08 22

Вражай!

Чи бачили ви колись годинник-хамелеон? Ні? Тоді дивіться Daniel Klein DK12172-2. Скло переливається відтінками від синьо-небесного до рожево-фіолетового. Складно описати словами, це треба бачити на власні очі. Немов північне сяйво – приголомшливе видовище! Час, дата, день тижня – всі корисні функції. Корпус досить великий – 45 мм у діаметрі. Шкіряний ремінець чорного кольору, дуже приємний на дотик.

Дивуй!

А чому в годиннику завжди 2 стрілки? Можна ж придумати щось оригінальніше. Звичайно, можна і Daniel Klein DK11908-3 це доводить. Дизайнери залишили лише одну хвилинну стрілку. Замість годинної поставили віконце, в якому крутиться диск і відображає годинник, а секунди зовсім прибрали. Ні арабських, ні римських цифр – лише мітки. Така вийшла модель «для мрійників». До речі, ще хочеться звернути вашу увагу на корпус. Обтічна форма дуже акуратно виглядає на руці. У моделі використовується благородне поєднання золотого та чорного кольору, що дуже виграшно виглядає у композиції.

watch4 20 08 22

І це лише окремі представники бренду. Уявіть, скільки цікавих і незвичайних моделей виробляє Деніел Кляйн.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ