Читайте нас в соціальних мережах

Правила поєднання обручки і каблучки для заручин

Понеділок, 02 серпня 2021 16:08
Правила поєднання обручки і каблучки для заручин
Знайти кохану людину, другу половинку - дуже непросте завдання.

Ще складніше вона стає для людей з високими вимогами, які шукають певної якості прийняття, близькості. Якщо ви зустріли ту саму або того самого, попереду у вас багато щасливих і непростих днів, емоцій. В даному огляді ми поговоримо про приємності - обручалки і каблучки для заручин. Обручки носять і жінки, і чоловіки, каблучки для заручин тільки жінки. За посиланням https://gold.ua/ua/jewellery-tips/obruchalnoe-i-pomolvochnoe-kolco ви зможете дізнатися більше про носіння двох видів кілець, які є символами шлюбу і вічної любові. Далі розглянемо принципи сполучуваності виробів, переваги їх одночасного носіння.

Яка різниця

Кільця мають різний дизайн, кожен тип виробів виконує певні функції. Різниця між ними полягає в:

  • Стилі оформленні - обручка може бути гладкою, без каменів, в каблучках для заручин інкрустація зазвичай є.
  • Призначення - модель для заручин символізує, що чоловік зробив пропозицію, а жінка прийняла його. Обручки надягають в день одруження.
  • Способі носіння - кожен день або час від часу, для якого пальця.

Носити обидва кільця можна разом. Дівчина сама вирішує, надягати їх на один палець або різні. В принципі, сучасна мода максимально демократична, а роль прикмет з кожним роком стає все меншою. Тому носіть обручку з каблучкою для заручин так, як це буде зручно саме вам. Якщо потрібні конкретні рекомендації, про них далі.

Важливі критерії сполучуваності

Якщо ви плануєте носити кільце для заручин з обручальним разом, простежте за їх оптимальною сполучуваністю. Не важливо, будете носити їх ви на одній руці або різних, головне - гармонійний мікс. Каблучки повинні поєднуватися між собою за стилем. Одна справа класика і зовсім інша різка геометрія, вінтажне ретро, хай-тек. Якщо відносите себе до поціновувачів ексклюзиву і оригінальності, простежте за тим, щоб вибрані моделі адекватно виглядали разом.

Головна порада: якщо один виріб буде нейтральним, другий можете брати яскравий. Два нейтральних кільця можуть виглядати нудно, але це багато в чому справа смаку. А ось пара оригінальних ювелірних рішень ризикує вийти занадто пихатим і кричущим.

Рекомендації по носінню обручалок і каблучок для заручин від стилістів:

  • Різні метали - срібло і платина, золото і срібло.
  • Кольори - білий і лимонний, білий і рожевий, білий і червоний, інші на ваш смак теж допустимі.
  • Тип металу - матові і глянсові покриття ефектно виглядають разом.
  • Дорогоцінні вставки - головне, щоб вам подобалося, можна комбінувати дорогоцінні й напівкоштовні мінерали, близьких і контрастних відтінків.

І ще момент - чим ближче один до одного розташовуються каблучки, тим гармонійніше вони повинні поєднуватися. Якщо не впевнені, що самі підберете оптимальну пару, придивіться до готових весільних сетів.

Ідеальні мікси

Зазвичай обидві каблучки дівчина вдягає на безіменний палець - це традиція, що склалася протягом тривалого часу. Але при бажанні кільце для заручин ви можете перемістити на будь-який інший палець.

Як носити вироби на одному пальці:

  • внизу для заручин, вгорі обручки - за хронологією;
  • внизу обручка, зверху для заручин - за логікою любові.

Інтернет-магазин Gold.ua здійснює доставку по всій Україні. У всіх моделях великий вибір моделей, є сертифікати якості.



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ