Читайте нас в соціальних мережах

Зарплата до 11 тисяч гривень: "Укрзалізниця" пропонує жителям Тернопільщини майже 90 вакансій

Понеділок, 23 вересня 2019 13:03
Тернопільські виробничі підрозділи регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» своїм працівникам готові платити до 11 000 гривень.

Як повідомили в обласному центрі зайнятості, мешканцям Тернопільщини пропонують майже 90 вакансій.

На роботу запрошують електрогазозварників, електромонтерів з експлуатації розподільних мереж, машиністів електростанції пересувної, монтерів колії, електромонтерів з обслуговування електроустановок, електромонтерів контактної мережі, оглядачів-ремонтників вагонів, помічників машиніста тягового агрегата, регулювальників швидкості руху вагонів, ремонтників штучних споруд, складачів поїздів, слюсарів з ремонту рухомого складу, чергових по переїзду та ін.

Якщо у Вас немає відповідної освіти, її можна здобути за спрямуванням служби зайнятості. Фінансування витрат на навчання, проживання та проїзд безробітних здійснюється коштом Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо Вас зацікавили вакансії, за більш детальною інформацією зверніться до районних філій Тернопільського обласного центру зайнятості та Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.

Відділ рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Тернопільського обласного центру зайнятості (тел. 22-42-01). Відділ організації профнавчання (тел. 52-55-57).


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ