Читайте нас в соціальних мережах

7-річна школярка з Тернополя віддала своє волосся на перуки онкохворим діткам (фото)

П'ятниця, 06 вересня 2019 16:43
7-річна Софійка Рубас з Тернополя долучилася до соціальної ініціативи Hair for Share та віддала частину свого волосся на перуки онкохворим дітям.

Школярка відпускала його з малечку. Мама Софії розповідає, що донька сама вирішала так вчинити, коли побачила в магазині дитину без волосся.

«Навіть підрівнювала зі скандалами. Одного разу побачила дитинку в магазині без волоссячка і в масці, ми навіть не зрозуміли, чи хлопчик це, чи дівчинка. Було багато питань і важких відповідей. Так Софійка дізналася про онкохворих діток і бажання віддати волоссячко виникло в неї одразу. Я ще кілька місяців виношувала ту думку, бо не була готова. Шкода було такого волосся, але Софійка постійно нагадувала про своє бажання. Тоді, у травні, мені трапилася ваша публікація, так ми дізналися про можливість віддати волосся у нашому місті», – каже мама Софії Рубас. 

Соціальну ініціативу Hair for Share започаткували для допомоги онкохворим дітям, які внаслідок хіміотерапії втрачають волосся.

"У нас є майстри, які сплетуть перуки, тому крок за кроком ми зможемо потішити маленьких героїв й зробити процес лікування комфортнішим й легшим... Доєднуйся – ділитися круто", – розповідають організатори Hair for Share.

Детальніше про ініціативу читайте на сторінці у Facebook. Долучитися до проекту можна за посиланням.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ