Читайте нас в соціальних мережах

Тернополян просять долучитися до флешмобу та напоїти тварин

Вівторок, 18 червня 2019 13:31
Зоозахисники запустили всеукраїнський флешмоб "Воду тваринам" та закликають усі кафе, магазини, заправки та інші заклади виставляти на вулиці миски з водою.

"Це займає кілька хвилин, але рятує життя безпритульних тварин. Під час літньої спеки коти і собаки опиняються під загрозою смерті через зневоднення. Свої фото можете розміщувати під хештегом #водутваринам, аби якомога більше людей долучалися до ініціативи, що рятує життя", – повідомляють організатори флешмобу UAnimals.

Тернополяни активно долучаються до такої ініціативи і публікують відповідні фото у соцмережах.

Назарій Хамуляк разом з дружиною підтримали флешмоб. Вони закликають інших тернополян долучатися до нього.

"Моя сім'я підтримує ініціативу #водутваринам і Вас ми радо запрошуємо! +30 це звичайно випробування ще те, єдине що справді рятує – вода! Сам змінюю двічі на день воду на холодну і вас запрошую. Дуже прошу підтримати дану Всеукраїнську ініціативу, виставити на вулицю ємкості з водою для тварин. Дана ініціатива не одноденна, а на весь спекотний період, це важливо!", – пише тернополянин у Facebook.

До слова, флешмоб вже підтримали багато українців, у тому числі політики і артисти. Зокрема, допис з умовами флешмобу розмістила на своїй сторінці актриса Ольга Сумська.

64557026 2235342413208050 3099347386904870912 n

Фото: Олеся Чорнява

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ