Читайте нас в соціальних мережах

Показали, що збудують на місці вирубаних дерев у парку Шевченка

П'ятниця, 03 травня 2019 10:05
У ніч з 11 на 12 квітня, поблизу спортивного комплексу "Динамо", в парку Шевченка зрубали дерева. Люди неабияк стривожилися, адже саме там містяни часто проводять дозвілля: ходять на пікніки, вішають гамаки та відпочивають усією сім'єю.

Тернополяни мали підозру, що дерева вирізали для того, щоб розпочати там чергову будову. Вчора інформація підтвердилася.

Зокрема, на сайті міської ради повідомили, що з 2 травня стартує громадське опитування щодо облаштування рекреаційно-відпочинкового комплексу на набережній Тернопільського ставу.

Як інформують в мерії, об’єкт включатиме зони відпочинку, технологічні водойми рекреаційного призначення, спортивний та дитячий ігровий майданчики, заклади громадського харчування, душові кабіни та роздягальні та шезлонги.

– Запрошуємо жителів громади висловлювати свою думку щодо облаштування даного об’єкту, залишивши коментарі в обговоренні на платформі «Електронні консультації та опитування», – йдеться у повідомленні. – Опитування триватиме впродовж 31-го дня – з 2 травня до 2 червня.

До слова, щоб захистити центральний парк від вирубування дерев і забудови, днями тернополяни організували там "Пікнік біля модринок". Детальніше дивіться в сюжеті TV4:

proektrekreatsiynoizoniternopil 1

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ