Читайте нас в соціальних мережах

Вночі у парку Шевченка хтось зрізав дерева (фото)

Понеділок, 15 квітня 2019 10:16
Фото: Володимир Окаринський Фото: Володимир Окаринський
Десятки тернополян, не приховуючи обурення, б'ють на сполох: у парку Шевченка хтось зрізав дерева. Сталося це у ніч з 11 на 12 квітня, поблизу спортивного комплексу "Динамо".

У "Фейсбуці" інцидент прокоментував тернопільський депутат Андрій Шкула. Він написав, що, наскільки йому вдалося дізнатися, там планують збудувати комплекс з двома басейнами та спортивний майданчик.

Подію вже прокоментували в міській раді. Зокрема, в прес-службі мерії запевняють – дерева зрізали незаконно.

"Ордер на видалення цих дерев міською радою не видавався, тому зрізання вважається незаконним", – повідомляє головний спеціаліст-ландшафтник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради Світлана Молодецька.

– За фактом зрізання дерев у парку ім. Т. Шевченка КП "Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя" подано заяву у Тернопільський відділ поліції ГУ Національної поліції в Тернопільській області з метою встановлення невідомих осіб, що здійснювали зрізання дерев та притягнення їх до відповідальності згідно з чинним законодавством України, – інформує прес-служба міської ради. – Питання про це незаконне видалення зелених насаджень наразі перебуває на контролі Державної екологічної інспекції у Тернопільській області.

Міською радою також направлено звернення до поліції з проханням посилити патрулювання на території тернопільських парків для уникнення актів вандалізму.

56408521 283052142394323 1116640236525322240 n

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 білан тарас 15.04.2019, 12:19
За інформацією, яка надійшла до ГО "Тернопільські підсумки" - замовником порізки є депутат Верховної ради від Фронту Змін - Заставний Р.Й. - Голова ГО "Тернопільські підсумки" Білан Тарас
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ