Читайте нас в соціальних мережах

У Тернопіль прибули два низькопідлогові автобуси, які вміщують понад 80 пасажирів

Середа, 13 лютого 2019 10:46
Фото: Тернопільська міська рада Фото: Тернопільська міська рада
Два низькопідлогові автобуси марки MAN A21, закуплені КП "Тернопільелектротранс" у чеської фірми "ZEDEXO s.r.o", нещодавно прибули до Тернополя. Один з них вже курсує містом.

Великогабаритні автобуси вміщують понад 80 пасажирів, обладнані двигуном внутрішнього згорання на зрідженому паливі (LPG), є екологічно безпечними та відповідають стандарту Євро5, повідомляють на сайті міської ради.

Після проходження технічного огляду та оформлення документації, один з автобусів уже розпочав курсувати вулицями міста на маршруті 1а.

Інший автобус з державним номером ВО 2618 ВТ вийде на маршрут найближчими днями.

"А зовсім скоро відбудеться поставка до Тернополя ще трьох великогабаритних автобусів MAN A21, які, ймовірно, розпочнуть працювати на маршрутах уже після впровадження нової маршрутної мережі. Наразі вулицями міста курсує два комунальних автобуси з європейськими стандартами якості МАН A21 та ще три- ЛАЗ А191", – інформують в мерії.

Нагадаємо, в Тернополі триває процес створення єдиної комунальної транспортної компанії, в рамках якої в листопаді 2018 року КП "Тернопільелектротранс" здійснило закупівлю 20-ти сучасних низькопідлогових автобусів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ