Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільським музикантам з гурту «Фіра» глядачі «Х-Фактору» аплодували стоячи (ВІДЕО)

Неділя, 13 вересня 2015 15:30
Спробувати свої сили під час четвертого кастингу телепроекту «Х-Фактор» вирішили музиканти з тернопільського гурту «Фіра». І не дарма – колоритний колектив таки пройшов у наступний тур вокального шоу.

Додамо, що саме вони цьогоріч зaйняли пepшy cхoдинкy y peйтингy “ТОП-10 нaйпepcпeктивнiших гypтiв Укpaїни”.

-  Ми разом вже сім років. Разом працюємо, разом відпочиваємо…постійно разом – спільні репетиції, в гості один до одного ходимо. «Фіра» - це вже сім’я, - зізнається солістка гурту Ірина. – На «Х-Фактор» ми прийшли, бо впевнені, що в Україні немає музиканта, який, співаючи в себе вдома, не мріяв би про цю сцену.

На сцені талант-шоу «Фіра» виконала українську народну пісню «Ой у вишневому саду». Їхній фольк-рок стиль припав до душі глядачам, котрі стоячи аплодували тернополянам. Єдиний, хто не підтримав наших земляків – Ігор Кондратюк. Він заявив, що не вірить у майбутнє цього гурту на шоу, а от без ансамблю вокаліста відмовилася виступати далі. Позаяк, «Фіра» пройшла, адже решта суддів віддали свої голоси за колектив.

-       Це було чудово, шикарно і просто фантастично. За таку популяризацію української народної пісні я кажу вам «так», - прокоментував виступ «Фіри» соліст гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк.

Тож Тернопіль вже має за кого вболівати на «Х-Факторі». Минулоріч серця тисяч глядачів підкорювали соловейки з «Тріоди», цього разу за головний приз шоу у 2 000 000 гривень має шанс поборотися ще один гурт з Файного міста – «Фіра», тож бажаємо їм успіху.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ