Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі орудують тріо злодійок, які обкрадають магазини (ВІДЕО)

Субота, 12 вересня 2015 18:08
Три спритні жіночки середнього віку були зафіксовані камерами відеоспостереження вчора  в одному з магазинів міста Тернополя. Вони вийшли із закладу з неоплаченим товаром та чужими грошима, попередньо ввівши в оману продавців.

Уважно приглянувшись до відео, можна побачити, як вони, крадуть кошти з каси та невеликого розміру товари. І якщо з тим, як в сумку можна сховати крадене все зрозуміло, то щодо грошей – інша історія.

-       Вони купляють недорогий товар, дають крупну купюру, потім різко віддають здачу (з якої попередньо крадуть частину, ховаючи під гаманець), і дають менші гроші для розрахунку, - розповідає тернополянка Софія, яка розмістила в соцмережі відео з камер відеоспостереження.

Тернополян, які впізнали цих осіб на відео, просять повідомити інформацію у міліцію. Натомість продавців торгових мереж та магазинів застерігають бути вкрай уважними та слідкувати за людьми які викликають підозру.

Відео з магазину, в якому була зафіксовано крадіжки дрібних злодюжок, можна переглянути за наступним посиланням в мережі Вконтакте: http://vk.com/video44573796_171425798


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ