Читайте нас в соціальних мережах

Звільненого з полону сепаратистів героя зустрічали на Тернопільщині усім селом (ФОТО)

П'ятниця, 11 вересня 2015 16:46
Односельці та друзі організували вчора феєричну зустріч воїну АТО Ігорю Музиці. Ще донедавна він перебував у полоні бойовиків, однак сьогодні – вже у рідних Озерянах, що на Борщівщині.

Хлопець – боєць славнозвісної 128 ОГПБ та Легіону Свободи. Він пройшов Дебальцево, де отримав важку контузію. Але його сила духу та старання лікарів поставили бійця на ноги. З машини у рідному селі він вийшов щасливий та усміхнений.

Зустрічали героя оплесками, з патріотичними квітами, повітряними кульками та святковим шампанським. І дійсно, вчора в Озерянах було свято, адже додому повернувся той, якого тепер ставитимуть в приклад молодому поколінню. Ігор Музика зізнався, що не сподівався на такий теплий прийом і щосили обіймав найрідніших йому людей... А вони, не стримуючи сліз, не тямилися від щастя через радісну зустріч.

До пізнього вечора героя не відпускали додому товариші та односельці – все розпитували, як там – де у повітрі свистять кулі, де гуде земля від бронетехніки. Ігор терпляче розповідав про все, що пережив… мужньо, стримано, без прикрас. Розповів і про мрію, яка, мабуть, об’єднує мільйони українців, - аби на нашій землі нарешті запанував спокій та мир.
-MAJMw9pW3k


фото: Христина Яворська

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар