Читайте нас в соціальних мережах

Завтра у Тернополі освятять стелу з іменами загиблих на Сході героїв

Вівторок, 08 вересня 2015 17:21
Річницю створення 44-ої артилерійської бригади відзначатимуть у Тернополі завтра, 9 вересня. Під час урочистостей освячуватимуть пам’ятний знак загиблим в АТО військовим, демонструватимуть зброю, варитимуть кашу та нагороджуватимуть кращих військовослужбовців.

Щодо самої бригади, то вона нараховує 6 артилерійських  дивізіонів, не так давно до її складу увійшов ще й Тернопільський мотопіхотний шостий батальйон.

Участь у заході запрошують взяти усіх тернополян, адже самих військових в частині залишилося не так вже й багато – майже 98% особового складу зараз перебувають в зоні АТО. За час воєнних дій на сході бригада втратила 10 своїх бійців, імена яких увіковічать на меморіальній стелі, котру завтра мають освятити.

-       Розпочнеться святкування о 9 годині ранку і триватиме орієнтовно до 14 години, - розповідає тимчасово виконуючий обов’язки заступника командира бригади по роботі з особовим складом, майор Андрій Бойко. – Захід ми підготували цікавий, програма буде насиченою – тут і концерт муніципального колективу «Оркестра Волі», і «польова кухня», де солдати виступлять в ролі кухарів, і освячення пам’ятника полеглим військовим, нагородження захисників, виставка бойової техніки та зброї. Словом, подивитись буде на що.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар