Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі хочуть встановити знак «I LOVE Ternopil»

Субота, 05 вересня 2015 12:18
Конструкція «Я люблю Тернопіль» або  «I LOVE Ternopil» незабаром може з’явитися в обласному центрі. Такі вже є у багатьох містах України та світу, зокрема у наших сусідів – у Вінниці та Львові. З метою розробки найкращого макету і ескізу монументу ГО «Центр інноваційних ідей» оголосила спеціальний конкурс.

За словами організаторів, найцікавіші роботи  буде обрано за підсумками голосування. Переможці будуть відзначені цінними призами. За найкращим проектом буде розроблена конструкція, яку після встановлення подарують місту.

-       Усіх, хто має бажання взяти участь у конкурсі , запрошуємо пропонувати власні ідеї щодо вигляду та місця розташування його в тому чи іншому районі міста. Пишіть на [email protected] , - кажуть активісти ГО «Центр інноваційних ідей». – Будемо також раді спонсорам, які відгукнуться та готові будуть вкласти свої гроші на реалізацію проекту.

Таким чином, усім креативним тернополянам пропонують зголошуватися та брати участь у цій атракції, що допоможе нашому місту отримати символічну окрасу, яка в перспективі стане ще й улюбленим місцем для фотографій туристів та місцевих жителів. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ