Читайте нас в соціальних мережах

У тернопільських тролейбусах - «свої правила»?

Субота, 29 серпня 2015 15:38
Тернополяни масово публікують в соцмережах дописи про те, що кондуктори в тролейбусах на День міста збирали гроші за проїзд не залежно від того був ти у вишиванці, чи ні. Додамо, що місцева влада обіцяла людям у національних вишивках безоплатні поїздки у громадському транспорті.

За словами мешканця Зборова Олександра Корнійка, він знав про умови безкоштовного проїзду, тому не зрозумів чому жіночка в тролейбусі вимагала у нього 1,50 грн.

- Я її двічі перепитав чи потрібно платити, адже я у вишиванці, на що почув коротке: «А ви чим ліпший за когось?»… Дивно було починати розбірки і псувати собі настрій та ще й у свято. Тож я мовчки оплатив проїзд. Хоча осад лишився, адже правило– єдине для всіх, чи ні?, - пише зборівський гість Файного міста.

Аналогічну історію опублікувала тернополянка Ірина на своїй сторінці в мережі «Фейсбук». Неприємний інцидент трапився з нею у тролейбусі №11. Після цього обурена пасажирка намагалася додзвонитися в КП «Тернопільелектротранс» та міську раду, однак, слухавки там так і не взяли.

- Для чого потрібні ці «акції»…Питання не в 1,50 грн, а питання довіри. Ми живемо усі разом в одному місті, на одній землі…Негарно якось і просто по-людськи неприємно, - пише Ірина Стасишин.

Втім, місцеві мешканці нарікають, що й у маршрутках оплачували повну вартість проїзду, хоч були й у вишиванках. А тим, хто не знав про «акцію», водії грошей віддавати не поспішали – вдавали, що не помітили.

 

Коментарі  

+1 #1 Марія 29.08.2015, 19:14
У маршрутці № 18 теж брали плату за проїзд з тих пасажирів, котрі були у вишиванках. Я сама заплатила. Біля шофера сиділа молодиця, яка і брала гроші
Скарга

Додати коментар