Читайте нас в соціальних мережах

Студенти Тернопільщини виготовили карту України (фото)

Неділя, 23 серпня 2015 15:20
Студенти середніх та вищих навчальних закладів Тернопільщини у рамках флешмобу «Моя країна – єдина Україна» створили карту України.

Кожну область виготовляв один із навчальних закладів Тернопільщини. Відтак сьогодні у День  Державного Прапора України вона презентували її на Театральному майдані. 24 області та Крим – лише такою має бути карта України, кажуть студенти.

«Флешмоб організований за ініціативи ради директорів вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації. Сьогодні студенти навчальних закладів з’їхались до Тернополя, аби засвідчити, що Україна – єдина країна. Кожен заклад привіз частинку України, кожен вкладав душу, аби представити область якнайкраще. Приємно, що студенти з радістю погодились взяти участь  у такому патріотичному дійстві. Більше того сьогодні всі прийшли у вишиванках – адже знають силу, що у День прапора потрібно вдягати лише вишите вбрання», - розповідає  керівник методичного об’єднання заступників директорів Тернопільщини Галина Голуб.

Україна –унікальна країна. Студенти виготовляли області з притаманними для неї ознаками.

«Я виготовляла Закарпатську область. Думаю, що тернополяни часто відвідують цю область – тому знаю про її особливості. Для того, щоб створити такий макет – потрібно було лише бажання та трішки фантазії. Кожен студент до роботи підійшов дуже креативно – тому  на карті не буде навіть двох подібних за стилістикою областей», - каже студентка третього курсу Кременецького медичного училища Мар’яна.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ