Читайте нас в соціальних мережах

На бульварі Дмитра Вишневецького траву прибивають цвяхами (ФОТОФАКТ)

Субота, 15 серпня 2015 11:16
Вже 23 серпня у Тернополі планують відкрити оновлений бульвар, що на мікрорайоні «Аляска». Сьогодні там завершують роботи перед офіційним представленням його містянам.

Хоча, жителі спального району міста вже давно «освоїли» дитячий майданчик та детально приглядалися до роботи працівників фірми-підрядника. Так, днями люди помітили, що поблизу гойдалок навіть стелять зелену травичку… Щоправда, штучну.

Хлопці з молотками в руках у спеку прибивали цвяхами штучне покриття. За словами батьків, які гуляють там з колясками, хоч і виглядає трава красиво, проте « не на роки».

- Вона, на мою думку, протримається максимум декілька місяців. Далі зіб’ється, штучний ворс повилітає, замастять його ногами та й по всьому, - не надто оптимістично говорить батько 3-річного Арсена – Тарас Немакович. – Це для показухи причепурюють все, бо вибори. Але навіть у надійність цих гірок чи гойдалок я не вірю – достатньо трішки дорослішим дітям тут почати грати і все в скорім часі буде повалено.

SAM 4555

Коментарі  

0 #2 сонька 16.08.2015, 16:48
Слава меру!
Скарга
0 #1 саша 15.08.2015, 16:12
якщо специфікація того покриття передбачає його влаштування на вулиці то нічого йому не буде, це вже на совісті підрядної організації яка його встановлює
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ