Читайте нас в соціальних мережах

У Козовій відкрили новий автобусний маршрут, але громада незадоволена

Вівторок, 18 червня 2024 16:52
Голова Козівської ОТГ Сергій Добалюк у соцмережі повідомив радісну новину – тепер у Козовій буде на один автобусний маршрут більше, мовляв, люди просили – ми зробили. Та от щастя відчувають далеко не всі, особливо мешканці віддалених сіл, які не можуть потрапити в райцентр.

 «У зв'язку з численними зверненнями мешканців, які проживають в районі цукрового заводу, особливо людей похилого віку, відкриваємо новий автобусний маршрут. З понеділка, 17 червня, запрацював маршрут "АС Козова - Цукровий завод" (автобусна зупинка, в народі більш відома як "синя будка")», - йдеться у дописі Сергія Добалюка.

Повідомляється, що транспорт курсуватиме двічі на день, у будні дні, з понеділка - по п'ятницю.

1-й рейс:

8.20 - з Козівської АС до Цукрового заводу;

8.30 - з Цукрового заводу у зворотному напрямку.

2-й рейс:

11.30 - з Козівської АС до Цукрового заводу;

11.40 - з Цукрового заводу у зворотному напрямку.

Окрім вказаних місць зупинки, пасажири матимуть змогу підсісти в автобус й по дорозі. Транспорт вирушатиме з паркомісця, що знаходиться неподалік церкви Св. Василія Великого.

«Комфорт наших жителів та створення сприятливих умов для їх життєдіяльності - наш основний пріоритет. Відтепер жителі селища цукровиків зможуть швидко й безпечно добратися до центру селища та до потрібних пунктів призначення і повернутися назад», - додає очільник ОТГ.

Та це викликало шквал негативних коментарів мешканців громади.

«Хороша новина Дякую , але цікаво, чому саме двічі на день лише з ранку до обіду? А що увечері немає людей з цукрового району, які працюють в центрі і мають йти пішки додому після 8 годинного робочого дня?», - пише Анна Прийдун.

 «Коли були вибори, ви Пане Сергію, стояли біля пошти в селі Мала Плавуча і билися в груди, кажучи, що буде автобус. Людям в районний центр неможливо попасти!!!», - говорить Галина Воробчак.

Гнівних коментарів під публікацією більше, ніж позитивних. І людей можна зрозуміти, адже жителі віддалених сіл відчувають себе кинутими напризволяще, бо в двері стукають, про свої проблеми говорять, але їх ніхто не чує… На жаль…


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ