Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі екс-керівники поліції та ОВА, порушивши ПДР, розмовляли посеред дороги (фото)

Четвер, 13 червня 2024 11:10
У центрі Тернополя колишні керманичі обласних поліції Олександр Богомол та ОВА Володимир Труш спокійно собі розмовляли посеред дороги.

Труш, не виходячи з авто, яке навіть не припаркував, а Богомол підійшов до водійського віконечка. 

Дану ситуацію у мережі Фейсбук опублікував місцевий журналіст Сергій Сінкевич. 

"Минулого тижня - 5 червня вранці - у центрі Тернополя, біля адмінкорпусу медичного університету - трапилась дорожньо-транспортна пригода. Без жертв. Та й не постраждав поки що ніхто. У напрямку до катедри їхав чорний "Лексус". Через затемнені вікна авто непросто було упізнати водія, але він був дуже схожим на екскерівника ОДА-ОВА Володимира Труша. Раптом іномарка зупинилась, і до неї підійшов (тут упізнати було простіше) ексначальник обласної поліції, генерал Олександр Богомол. І от стояли вони собі, і щось "перетирали" просто посеред проїжджої частини вулиці. Хто сказав, що дія правила - "начальству можна все" - недовговічна? Один співрозмовник в салоні машини, інший біля вікна. Балакали. Про що? Можливо ностальгійно згадували часи, коли керували Тернопільщиною? Не виключаю. І та ностальгійна приємність так захопила, що й не подумали припаркувати "Лексус", аби не порушувати правила руху? Все може бути", - відзначив Сергій Сінкевич

За словами журналіста, Богомол та Труш обговорювали найімовірніше бізнесові справи, аде по-сімейному мають спільне підприємство. 

"Водій, подібний на Труша, і пішохід Богомол могли обговорювати й спільні бізнесові справи. Бо у приватній фірмі ТОВ "Медіатор Тернопіль" - контрольним пакетом у 60% володіє Олександр Миколайович Богомол, а 30% належать дочці Володимира Труша - Анастасії Володимирівні Павлюх. До речі, у переліку послуг, які надає "Медіатор Тернопіль", є й пункт "діяльність у сфері фотографії". Одначе, заспокою керівників фірми: фотку біля медуніверситету зробив, і "злив" її - не ваш працівник", - наголосив Сергій Сінкевич.  

Нагадаємо, "Тернополяни" писали - Пломбує лічильники у Тернополі: як Богомол пішов "на підвищення" у столицю (фото).

З посади звільнили керівника поліції Тернопільщини Олександра Богомола.

З’явився указ Президента України про звільнення голови Тернопільської ОДА.

Став викладачем: Володимир Труш вперше з'явився на публіці після звільнення з Тернопільської ОВА (фото).

 


Коментарі  

+1 #2 Тернополянин 14.06.2024, 19:39
Про який бізнес може говорити пан Богомол з рекитиром із провінції, а також цей умнік взагалі рахує нас Тернополян лохами. Такі особи як Трух повинні сидіти в Чорткові і гризти сухарі, а не розїзжати на ЛЕКСУСАХ.
Скарга
0 #1 Веприк 13.06.2024, 17:11
Поважні пани можуть собі дозволити не звертати уваги на пересічних Тернополян. Тому до них потрібно ставитися з повагою та шанувати. Це не якийсь там, Йосип із Зачепилівки! - сказав керівник міста.
Скарга

Додати коментар