Читайте нас в соціальних мережах

У Гусятині місцевий житель спершу порозкидав квіти на "Алеї Героїв", далі взявся за могили військових: чоловікові загрожує 5 років тюрми

Понеділок, 10 червня 2024 14:39
У поліції Тернопільщини розповіли, що житель Гусятинської громади, який спаплюжив могили військових на місцевому кладовищі, порозкидавши прапори та свічки, перед тим вчинив акт вандалізму і на місцевій "Алеї Героїв", порозкидавши квіти. 

"Спершу цей 53-річний місцевий житель порозкидав квіти з "Алеї Героїв" у Гусятині, за це був доправлений до відділку , де на нього склали протокол про адміністративне правопорушення, по якому днями Гусятинський суд прийняв рішення - сплатити штраф у розмірі - 51 гривні. Але на наступний день цей же чоловік пішов на місце поховання військових у Гусятині та порозкидав там прапори, свічки та фото Героїв - відтак по цьому другому факту слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 297 КК України (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого). Фігуранту за скоєне загрожує до п’яти років ув'язнення. По даному факту відповідно жодного рішення суду ще немає, бо триває розслідування", - повідомили у поліції. 

Нагадаємо, "Тернополяни" писали, що невідомі сплюндрували могили загиблих воїнів з Тернопільщини.

Поліцейські знайшли вандала, який спаплюжив могили загиблих воїнів у Гусятині. 

51 гривню штрафу отримав житель Тернопільщини, який сплюндрував могили військових у Гусятині.

 


Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ